Kvinnocirklar

20180617_214445Jag jobbar i helig cirkel, den urgamla traditionen där alla är inkluderade och där det sker äkta kärleksfulla möten.

Jag jobbar med trumresor, kraftsånger, berättelser och guidade meditationer och jag blir vägledd för att just rätt energier kommer med i varje cirkel.

Jag avslutade i  Maj 2018 min 2-åriga utbildning till Shamansk Naturprästinna på Gaia Life i Fjärås. www.gaialife.se

 


Vad sker i cirklarna?

Varje cirkel är unik och har ett eget tema. Mitt första år som jag höll cirklar fokuserade jag på de nordiska gudinnorna (Saga, Freja, Sunna, Hel m.fl) och det va de gudinnorna ihop med årstidens energier som bestämde vad vi skulle jobba med i just deras cirkel.

Med Saga jobbade vi med 3:e ögat och att våga släppa taget, med Freja ökade vi vårt medvetande angående självkärlek och med systraskapet, Sunna kom med den renande elden och rensade alla våra chakran, med Hel fick vi resa ner i underjorden och överlämna våra djupaste sår vi inte längre ville bära.

Så det handlar om personlig utveckling, att lära känna sig själv och ta tillbaka sin egen kraft. Men också att sluta skylla ifrån oss och lägga skuld på andra.

Vad är en prästinna?

För mig står det för en kvinna står i sin egen kraft. Att jag har hämtat tillbaka de sår jag burit omkring på och börjat älska mig lite mer. Att jag tagit fram saker ur skuggorna och fört fram de i ljuset igen.

Prästinnan vandrar kärlekens väg. Hon är modig och tar itu med rädslor och känslor som skam, skuld, avundsjuka och hat. Hon konfronterar och ställer frågor med en ärlig intention, hon vill dig bara gott. Hon jobbar med wombenergin (livmoderkraften) och står stark i den feminina kraften.

Prästinnan jobbar med att stärka både den heligt feminina kraften och den heligt maskulina kraften och få de att förenas i Unity. Detta är vårt stora mål för jorden i dessa tider. ☯️

Här skrivs det lite om prästinnan: https://www.instagram.com/p/Bkd8Yqensd_/?utm_source=ig_web_button_share_sheet


”Anna har så mycket kärlek i sitt arbete med gudinnorna. Man möter sig själv på djupet. 🙏”  -Helén

”Jag kände mig välkommen och omfamnad i systraskap. Tack Anna för det utrymme du gav oss att landa i oss själva, och vägleda oss genom gudinnornas och din egen visdom.”  -Filippa

”Fantastiska cirklar. Mycket kärlek och fin energi. Kan verkligen rekommenderas!”     -Mona